HOERA! 50 JAAR GASTVRIJHEID

Dit najaar viert Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg een bijzondere mijlpaal: 50 jaar aan gastvrijheid, comfort en topservice. Al een halve eeuw lang is dit familiehotel een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wat begon als een kleinschalig hotel langs de snelweg, is inmiddels uitgegroeid tot een luxueuze locatie met uitgebreide faciliteiten en een breed aanbod aan activiteiten.

News - 9 Oktober, 2024

EEN RIJKE GESCHIEDENIS

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg opende in 1973 zijn deuren en werd snel een populaire bestemming voor reizigers uit binnen- en buitenland. Het hotel, strategisch gelegen nabij de A58, bood een ideale uitvalsbasis voor gasten die op zoek waren naar een plek om te ontspannen tijdens hun reis. Door de jaren heen is het hotel voortdurend vernieuwd en uitgebreid, zonder ooit haar kenmerkende Van der Valk-familiecharme te verliezen.

Wat het hotel uniek maakt, is het vermogen om met de tijd mee te gaan en zich steeds aan te passen aan de veranderende wensen van zijn gasten. Van eenvoudige hotelkamers naar luxe suites en van een bescheiden restaurant naar een uitgebreide culinaire ervaring in het recent geopende OAKROOM: Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg heeft bewezen keer op keer te kunnen inspelen op de behoeften van de moderne gast, zonder zijn historische roots te verliezen.

UITGEBREIDE FACILITEITEN VOOR IEDEREEN

Vandaag de dag is Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg veel meer dan alleen een plek om te overnachten. Met een aanbod van meer dan 200 comfortabele kamers, suites, appartementen en een wellnesstuin met 15 luxe wellnesskamers en aangrenzende wellnesssuites biedt het Hotel een fijn verblijf aan al haar gasten.

Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Denk aan de wellnessclub met binnenzwembad, sauna’s en massages, of het naastgelegen Jack’s Casino, waar gasten hun geluk kunnen beproeven in een stijlvol ingerichte setting. Ook families worden niet vergeten: met een bowlingbaan, kinderhoek, fietsverhuur en speciale familiekamers zorgt het hotel ervoor dat jong en oud zich welkom voelen.

SPECIALE ACTIES

Om dit bijzondere jubileum te vieren, staan er het hele najaar door speciale acties op de planning. Houd de socials van Van der Valk Gilze - Tilburg in de gaten om niets te missen!