TOT ZIENS, IN PARIJS!

VAN DER VALK HOTEL PARIS CDG AIRPORT

Goed nieuws! We breiden onze aanwezigheid in Frankrijk uit met een indrukwekkend nieuw hotel: het Van der Valk Hotel Paris CDG Airport. Dit iconische hotel, gelegen aan de Avenue du Bois de la Pie, ligt vlakbij de grootste luchthaven van het Europese vasteland, Charles de Gaulle Airport. Het hotel, voorheen bekend als het Hyatt Regency Paris CDG en tot voor kort beheerd door Penta Hotels als The Atrium Hotel & Conference Centre Paris CDG Airport, zal in de komende drie jaar een volledige transformatie ondergaan.

News- 9 oktober 2024

VAN HYATT TOT VAN DER VALK

Sinds de opening in 1992 heeft dit hotel een rijke geschiedenis opgebouwd als een toonaangevende bestemming voor zowel zakelijke als leisure gasten. Met maar liefst vierhonderd kamers en zestien conferentiezalen biedt dit imposante pand alles wat zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger nodig heeft.

In de komende drie jaar zal het hotel grondig worden gerenoveerd om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die gasten van Van der Valk gewend zijn. Hierbij ligt de focus op het creëren van een stijlvolle, moderne en gastvrije omgeving, waar comfort en functionaliteit centraal staan. Of het nu gaat om de kamers, de conferentiezalen of de restaurants en bars, elk detail wordt met zorg aangepakt om een uitzonderlijke beleving te garanderen.

STRATEGISCHE LIGGING

De ligging van het Van der Valk Hotel Paris CDG Airport is zonder twijfel een van zijn grootste troeven. Gelegen op slechts enkele minuten van de terminals van Charles de Gaulle Airport en met directe verbindingen naar het centrum van Parijs, biedt het hotel gemak en efficiëntie voor internationale gasten. Bovendien is het Stade de France – een van de belangrijkste sportstadions van Frankrijk – en Disneyland Paris goed bereikbaar, waardoor het hotel niet alleen een uitstekende keuze is voor zakelijke reizigers, maar ook voor gezinnen en toeristen.

Daarnaast bevindt het hotel zich in de directe nabijheid van het zakendistrict en het Paris-Nord Villepinte beursgebouw, een van de grootste beurshallen van Europa. Hierdoor is het Van der Valk Paris CDG Airport de perfecte locatie voor de MICE-markt (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions). Met maar liefst driehonderd eigen parkeerplaatsen en extra ruimte voor toekomstige uitbreiding, biedt het hotel alle faciliteiten die nodig zijn voor grootschalige evenementen, conferenties en meerdaagse zakelijke bijeenkomsten.

EEN ZAKELIJKE HUB MET UITSTEKENDE FACILITEITEN

Gasten van Van der Valk Hotel Paris CDG Airport kunnen rekenen op eersteklas voorzieningen die inspelen op de behoeften van zowel de moderne zakenreiziger als de toerist. De renovatie zal zich richten op het optimaliseren van de kamers en de conferentiezalen, maar ook op het aanbieden van luxueuze wellness- en fitnessfaciliteiten. Bovendien zullen de gemeenschappelijke ruimtes een facelift ondergaan om de warme en uitnodigende sfeer te creëren die synoniem staat met Van der Valk.

Dankzij de ruime conferentiezalen met moderne audiovisuele apparatuur, flexibele opstellingen en hoogwaardige cateringopties, biedt het hotel de perfecte setting voor succesvolle vergaderingen, seminars en grote congressen. De uitstekende bereikbaarheid via zowel openbaar vervoer als de nabijgelegen snelwegen maakt het bovendien een centraal knooppunt voor internationale zakenreizigers en gasten die op zoek zijn naar een aangenaam verblijf dichtbij Parijs.

EEN BLIK OP DE TOEKOMST

Benieuwd naar wat de toekomst brengt? Houd de ontwikkelingen van het Van der Valk Hotel Paris CDG Airport in de gaten en ontdek binnenkort een unieke nieuwe bestemming, waar comfort, stijl en locatie samenkomen voor een verblijf dat alle verwachtingen overtreft.